Over mij

Amalia Moerman Pavlidi baseert zich op haar ervaring met spitstechnologie en combineert uitgebreide kennis en expertise op het gebied van gezondheid met technologie voor laag-niveau lasertherapie (koude laser) om een holistische natuurlijke gezondheidsdienst aan te bieden in fotobiomodulatietherapie voor LLLTlasertherapie. Amalia is gevestigd in Rotterdam, Nederland, en is een expert in lasertherapie protocollen ontwikkeld door 40 jaar uitgebreid onderzoek, waarin traditionele acupunctuur principes en technieken zijn verwerkt. Ze is in staat om een reeks van aandoeningen te behandelen met low-level laser, waaronder pijnbestrijding, hypothyreoïdie, vruchtbaarheid, chronische verwondingen, het verstrekken van niet-invasieve therapie die weefselherstel, celregeneratie, verbeterde immuniteit en jeugdige veroudering bevordert.

Amalia, heeft een diploma Homeopathie met 85%, een diploma Medische Basiskennis met 93%, een diploma Medische Acupunctuur met 96,48%. Zijn onderzoek richtte zich op de relatie tussen meditatieve praktijk, lichamelijke en geestelijke gezondheid. Amalia heeft de afgelopen drie jaar meer dan 5000 patiënten behandeld.

Amalia is gespecialiseerd in koude laser en rood licht laser bij dieren, gecertificeerd dierenpractitioner (LLLT/Photobiomodulatie) bij Dr. Angelica Barbara.

Amalia behaalde een diploma in LLLT, PBM Therapy Photobiomodilation, LASER TRAINING INSTITUTE, Professional Medical Association INC, onder begeleiding van Gregory T. Absen.ory T. Absen.

Amalia heeft nog steeds een Diploma, Bach Flowers Diploma met onderscheiding, Bach Trattanti per Animali, Floriterapia per Animali, Tecnico Esperto in Dietica e Nutrizione Veterinaria en Naturopatia Veterinaria.

Amalia is officieel lid van de Nederlandse staatsvereniging CAT Collectief.

Erkend door het Ministerie van Welzijn en Sport.

Officieel lid van de Homeopathische Vereniging Nederland.

Officieel lid van de International WAFPT Laser Association.

Officieel lid van de British Medical Laser Association

Mijn filosofie

Ik hou echt van wat ik doe en voel me gelukkig dat ik iedereen kan helpen die het moeilijk heeft en vele andere wegen zonder succes heeft geprobeerd. Elk symptoom, elke kwaal, is voor mij een nieuwe uitdaging die ik met passie en enthousiasme aanga. Mijn inzet is om volledig betrokken te zijn. Ik dien elke patiënt met respect en begrip, omdat ik geloof dat iedereen anders is en zijn eigen verhaal te vertellen heeft. Mijn persoonlijke doel is om effectieve en gepersonaliseerde therapeutische zorg te bieden aan elke patiënt. In mijn laseracupunctuurpraktijk in Modica behandelen we een verscheidenheid aan aandoeningen, van psychiatrische aandoeningen tot artrose. Laseracupunctuurbehandelingen zijn ook effectief gebleken voor aandoeningen van het zenuwstelsel, maag-darmstelsel, gynaecologische, ademhalings- en cardiovasculaire aandoeningen. Mijn doel is echter om u eerst te helpen genezen, als een persoon ‘met’ de ziekte en niet alleen de ziekt».