HOME OPATHIEEN LASER ACUPUNCTUUR

Tarieven

Sessies

Sessies en annuleringen

Zodra de sessie is betaald, kiezen we het tijdstip. Houd er rekening mee dat vanwege de werkdruk de sessie na 5-10 dagen wordt ingepland.

Als u een afspraak niet kunt maken, laat het ons dan minimaal 24 uur van tevoren weten. Wij vragen deze melding vooraf zodat wij deze afspraak aan een andere patiënt kunnen aanbieden. Tot slot wordt de klant de kosten van de sessie aangerekend indien hij niet op komt dagen op een afspraak zonder tijdige verwittiging.

Consult

Een sessie kan meestal 30 minuten duren. De sessie is een diepte-interview en geeft de patiënt de gelegenheid om zijn verhaal te doen, om alle symptomen te vertellen, hoe groot of klein ook (in mijn geval hebben de ouders het over het leven van hun huisdier).

De sessie bevat een lang en diepgaand interview waarin ik uitgebreid inga op de symptomen die een dier ervaart op fysiek, mentaal en emotioneel vlak.

Onderzoek identificeert de factoren die de symptomen ten goede of ten kwade beïnvloeden. Stress, pijn, temperamenten en erfelijke factoren uit het verleden/heden worden ook onderzocht. De manier waarop u slaapt, dromen, reactie op tijd, voorkeuren en hobby’s, eetgewoonten bieden belangrijke aanwijzingen voor de benodigde behandeling.

Het idee is om de unieke manier te ontdekken waarop de patiënt op alle niveaus met een klacht omgaat. Deze gepersonaliseerde afbeelding is voor mij de belangrijkste leidraad bij het maken van het homeopathische middel. Besteed aandacht aan wisselende of ongebruikelijke symptomen en zoek informatie over de impact van modaliteiten (aandoeningen die verlichting of verergering van symptomen bieden, zoals tijd of activiteit).

Na deze essentiële informatie kies ik meestal een homeopathisch middel of mengsel. Dit medicijn wordt vervolgens toegediend in de dosis en sterkte die het meest geschikt zijn voor het dier.

Na het voorschrijven van een homeopathische mix blijven we in contact om de behandeling op te volgen.

Voor wie een vervolgafspraak wil, kost meestal minder tijd dan de eerste sessie.

Met de juiste behandeling worden verbeteringen bereikt op alle niveaus: mentaal, emotioneel en fysiek.

Het behandelingsproces hangt af van de leeftijd van de ziekte of het gedrag , de vitaliteit van de patiënt en de juistheid van het homeopathische recept zelf. Bij acute problemen zijn de verbeteringen vrij snel. Bij chronische problemen zijn verbeteringen meestal geleidelijk.

Als er geen problemen zijn, voeren we een preventieve behandeling uit die ontgifting en welzijn omvat.